Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με τη χρήση του αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Ανθρώπινο δυναμικό


Δεδομένης της δημοσιονομικής κατάστασης, η Ε.Ε.Ε.Π. υιοθετώντας ως πάγια αρχή της, την αξιοποίηση του υφιστάμενου ανθρώπινου δυναμικού, πραγματοποιεί τη στελέχωσή της, στην παρούσα φάση, με αποσπασμένο προσωπικό από υπηρεσίες και φορείς του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ε.Ε.Ε.Π. εκδίδει και δημοσιοποιεί προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αποσπάσεις υπαλλήλων, αξιολογεί τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα των υποψηφίων, εισηγείται προς τον Υπουργό Οικονομικών για την επιλογή υπαλλήλων προς απόσπαση και στη συνέχεια εκδίδονται οι αποφάσεις αποσπάσεων υπαλλήλων στην Ε.Ε.Ε.Π. από τον Υπουργό Οικονομικών.

Με αναλογία προσωπικού τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και άνω, σε σχέση με το προσωπικό δευτεροβάθμιας και υποχρεωτικής εκπαίδευσης, να βρίσκεται σε ποσοστά 75% και 25% αντίστοιχα, η Ε.Ε.Ε.Π. σήμερα είναι στελεχωμένη με έμπειρο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό που διακρίνεται για την αφοσίωση, τη δημιουργικότητα και το ομαδικό πνεύμα, καθώς επίσης συμμερίζεται το όραμα και την αποστολή της Αρχής.

Επιπλέον, η Αρχή έχει τη δυνατότητα μετάταξης ή μεταφοράς προσωπικού από άλλες υπηρεσίες και φορείς του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα και εφόσον απαιτηθεί, η Ε.Ε.Ε.Π. έχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης προσλήψεων κατά τις κείμενες διατάξεις.

melete casino 2014-2021
Εισαγωγή στο Πληροφοριακό Σύστημα
Black List
AML
Δεοντολογία

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Εγγραφείτε για να παραλάβετε τα τελευταία νέα & ενημερώσεις

Δημιουργία Λογαριασμού
Questions and Answers
Νομική Βιβλιοθήκη
Video