Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με τη χρήση του αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Αξίες


Η Ε.Ε.Ε.Π. δηλώνει και δεσμεύεται σε Αξίες, οι οποίες αποτελούν τα χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας λειτουργίας της και αποκρυσταλλώνονται:

  • values

α. ΔΕΣΜΕΥΣΗ: Προσωπική δέσμευση και προσήλωση των Μελών της Ε.Ε.Ε.Π. και του προσωπικού της στους στόχους και την ευρύτερη αποστολή της Αρχής, για την επίτευξη του έργου της.

β. ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ: Αδιαπραγμάτευτη αρχή, η συμμόρφωση σε κάθε σχετική νομική (Εθνική και Ευρωπαϊκή) και ηθική επιταγή που συνδέεται με τη λειτουργία και το αντικείμενο της Ε.Ε.Ε.Π.

γ. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ: Διαφανής, ακέραιη και ισότιμη συμπεριφορά στην καθημερινή λειτουργία με κάθε εμπλεκόμενο, στο πλαίσιο άσκησης των δραστηριοτήτων της Ε.Ε.Ε.Π. Προσεγγίζουμε τις ευθύνες μας με ειλικρίνεια και εντιμότητα.

δ. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ: Διαχρονική παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής (state of the art technologies), ακρίβεια στοιχείων και άσκηση των καθηκόντων με τήρηση των χρονικών προθεσμιών. Επιπλέον, επένδυση σε μακροχρόνιες συνεργασίες με ομόλογους οργανισμούς για την επίτευξη κοινών στρατηγικών στόχων.

ε. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ: Προσωπικό ικανό για την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών στο Κράτος, στους συνεργάτες και στους πολίτες, μέσω εξειδικευμένης κατάρτισης και συνεχούς εκπαίδευσης.

στ. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Πρωτοβουλία και συνεργατικότητα (team spirit), ως πηγή νέων ιδεών και εξέλιξης.

ζ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ: Άμεση και «ανοικτή» επικοινωνία με το κοινωνικό σύνολο, με ιδιαίτερη έμφαση στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, με σκοπό την καταπολέμηση του εθισμού και της εξάρτησης, προωθώντας την έννοια του “Υπεύθυνου Παιχνιδιού”.

melete casino 2014-2021
Εισαγωγή στο Πληροφοριακό Σύστημα
Black List
AML
Δεοντολογία

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Εγγραφείτε για να παραλάβετε τα τελευταία νέα & ενημερώσεις

Δημιουργία Λογαριασμού
Questions and Answers
Νομική Βιβλιοθήκη
Video