Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με τη χρήση του αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Παίγνια κληρώσεων & στοιχημάτων


Στη κατηγορία παίγνια κληρώσεων ανήκουν τα αριθμολαχεία της ΟΠΑΠ Α.Ε. και τα Κρατικά Λαχεία. Τα παίγνια στοιχήματος αφορούν τη σωστή πρόβλεψη της έκβασης ενός γεγονότος.

Αριθμολαχεία

ΛΟΤΤΟ: Παιχνίδι τύχης με επιλογή αριθμών. Αφορά στην ακριβή πρόβλεψη έξι (6) αριθμών που κληρώνονται από μία σειρά σαράντα εννέα (49) αριθμών, από το 1 μέχρι και το 49, καθώς επίσης και ενός πρόσθετου αριθμού (έβδομος) ο οποίος κληρώνεται στη συνέχεια από τους εναπομείναντες από την ίδια σειρά των 49 αριθμών και αφορά μόνον στη δεύτερη κατηγορία επιτυχιών, δηλαδή στη νέα κατηγορία 5+1. Παίζεται είτε με απλές στήλες, είτε με συστήματα (πλήρη, τυποποιημένα ή συνδυασμών).

ΤΖΟΚΕΡ: Παιχνίδι τύχης με επιλογή αριθμών από δύο πεδία. Αφορά στην ακριβή πρόβλεψη πέντε (5) αριθμών που κληρώνονται από μία σειρά 45 αριθμών (από το 1 έως και το 45) και ενός αριθμού που κληρώνεται από μία δεύτερη σειρά 20 αριθμών (από το 1 έως και το 20). Παίζεται είτε με απλές στήλες, είτε με συστήματα (πλήρη, τυποποιημένα ή συνδυασμών.

ΠΡΟΤΟ: Παιχνίδι τύχης, που αφορά στην ακριβή και κατά σειρά πρόβλεψη των ψηφίων ενός επταψήφιου αριθμού από το 0.000.000 έως το 9.999.999, ο οποίος προκύπτει μετά από κλήρωση. Ο συμμετέχων έχει τη δυνατότητα είτε να σχηματίσει επταψήφιους αριθμούς της επιλογής του, είτε να αποδεχθεί τυχαίους αριθμούς που παράγει η τερματική μηχανή του πρακτορείου. Παίζεται με απλές στήλες, συνεχόμενους ή τυχαίους αριθμούς.

ΚΙΝΟ: Το αριθμολαχείο ΚΙΝΟ αφορά στην ακριβή πρόβλεψη 1 έως και 12 αριθμών – ανάλογα με τον αντίστοιχο τύπο του παιχνιδιού – από ένα σύνολο 20 αριθμών που προκύπτουν κάθε φορά μετά από κλήρωση από μία σειρά αριθμών από το 1 έως και το 80.

ΣΟΥΠΕΡ 3: Παιχνίδι τύχης που αφορά στην πρόβλεψη καθορισμένων ψηφίων - ανάλογα με τον τύπο του παιγνιδιού - ενός τριψήφιου αριθμού, ο οποίος προκύπτει κάθε φορά μετά από κλήρωση. Σε κάθε κλήρωση κληρώνεται ένας τριψήφιος αριθμός από το 000 μέχρι και το 999, που αποτελεί την νικήτρια στήλη.

ΕΧΤΡΑ 5: Το EXTRA 5 ή "αριθμολαχείο 5 από 35" αφορά στην ακριβή πρόβλεψη 5 αριθμών που κληρώνονται από μία σειρά 35 αριθμών από το 1 έως και το 35.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

ΠΡΟΠΟ: Το παιχνίδι ΠΡΟΠΟ - ανάλογα με τον τύπο παιχνιδιού που επιλέγει ο συμμετέχων - αφορά στην ακριβή πρόγνωση του αποτελέσματος είτε μόνο των δεκατεσσάρων (14) ποδοσφαιρικών αγώνων που ορίζονται σε κάθε διαγωνισμό του παιχνιδιού είτε των επτά (7) πρώτων ποδοσφαιρικών αγώνων της ίδιας σειράς των δεκατεσσάρων (14) αγώνων του δελτίου. Ως αποτέλεσμα αγώνα θεωρείται είτε η νίκη της πρώτης ομάδας (σύμβολο 1), είτε η νίκη της δεύτερης ομάδας (σύμβολο 2), είτε η ισοπαλία (σύμβολο Χ). Παίζεται είτε με απλές στήλες, είτε με συστήματα. Κάθε διαγωνισμός του παιχνιδιού ΠΡΟΠΟ περιλαμβάνει δεκατέσσερις (14) ποδοσφαιρικούς αγώνες).

ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ: Αφορά στην πρόβλεψη οκτώ (8) ποδοσφαιρικών αγώνων στους οποίους θα σημειωθεί ο μεγαλύτερος αθροιστικά αριθμός τερμάτων από ένα πλήθος τριάντα (30) αγώνων που δημοσιεύονται στο δελτίο και φέρουν αρίθμηση από 1 έως 30.

Στοίχημα Προκαθορισμένης Απόδοσης

Τα παιχνίδια στοιχηματισμού προκαθορισμένης απόδοσης στηρίζονται στη σωστή πρόβλεψη αποτελεσμάτων γεγονότων αθλητικού ή μη χαρακτήρα. Συνήθως περιλαμβάνουν γεγονότα από ατομικά και ομαδικά αθλήματα (π.χ. ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κ.λπ.) καθώς και μη αθλητικά γεγονότα, η φύση των οποίων προσφέρεται για διεξαγωγή στοιχήματος (π.χ. Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού). Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται τα παιχνίδια ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE, καθώς και τα παιχνίδια στοιχηματικού περιεχομένου (π.χ. RACES, POWERSPIN κ.λπ).

stoixima-prokathor-apodosis

Αμοιβαίο Ιπποδρομιακό Στοίχημα

Το Αμοιβαίο Ιπποδρομιακό Στοίχημα είναι το είδος στοιχήματος επί ιπποδρομιών, για το οποίο οι νικητές μοιράζονται το ποσό που έχει συγκεντρωθεί από το στοιχηματισμό όλων των παικτών μιας συγκεκριμένης ιπποδρομίας, σε μία «δεξαμενή πληρωμών» (pay out pool), αφού πρώτα αφαιρεθεί η προμήθεια του Φορέα Εκμετάλλευσης, αλλά και ενδεχομένως πρόσθετα ποσά που προορίζονται να αποδοθούν μέσω της διοργάνωσης jackpot.

Κρατικά Λαχεία

ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ: Το Λαϊκό Λαχείο είναι ένα απλό περιοδικό λαχείο αυτοτελών εβδομαδιαίων κληρώσεων που κυκλοφορεί σε σειρές των 80.000 αριθμών (1 έως 80.000). Κάθε ακέραιο γραμμάτιο αποτελείται από πέντε επί μέρους γραμμάτια με τα στοιχεία α, β, γ δ, και ε. Αποδίδει κέρδη στους τυχερούς πάνω από το 61,5% των ακαθαρίστων εισπράξεών του.

ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ: Ακολουθεί το σύστημα των διαδοχικών κληρώσεων. Κυκλοφορεί σε εκδόσεις τετράμηνης διάρκειας που αποτελούνται από έξι (6) διαδοχικές κληρώσεις. Οι πρώτες τέσσερις (4) διαδοχικές κληρώσεις αποτελούνται από δύο κληρώσεις, η πέμπτη από οκτώ και η τελευταία (έκτη) από 17. Οι αγοραστές του λαχείου είναι υποχρεωμένοι σε κάθε κλήρωση να ανανεώνουν το λαχείο τους αγοράζοντας τον ίδιο αριθμό. Κάθε κλήρωση έχει τα δικά της κέρδη, τα οποία αυξάνονται προοδευτικά μέχρι το τέλος της έκδοσης. Οι τυχεροί του λαχείου ανέρχονται περίπου στο 70% των αγοραστών του.

ΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ (Πρωτοχρονιάτικο): Κυκλοφορεί μια φορά το χρόνο και κληρώνει την τελευταία ημέρα κάθε έτους. Τα γραμμάτια του Λαχείου κυκλοφορούν σε σειρές 100.000 γραμματίων που κάθε μια φέρει αριθμούς από 1 ως 100.000. Αποδίδει κέρδη στους τυχερούς άνω του 55% των ακαθαρίστων εισπράξεών του.

ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ (ΣΚΡΑΤΣ): Διεξάγεται χωρίς κλήρωση και το αποτέλεσμα του προκαθορίζεται κατά την έκδοση του λαχνού, αναγράφεται καλυμμένο σε κάθε λαχνό και αποκαλύπτεται από τον παίκτη.

laxeia-article

Black List
AML

SUBSCRIBERS

Sign up to receive the latest news and updates