Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με τη χρήση του αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Ιπποδρομίες Α.Ε.


Το Αμοιβαίο Ιπποδρομιακό Στοίχημα, λαχειοφόρο ή μη, διοργανώνεται και διεξάγεται στην Ελλάδα από τη ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ιπποδρομίες Α.Ε.», κατόπιν της από 24 Απριλίου 2015 Σύμβασης Παραχώρησης, που υπογράφηκε στην Αθήνα μεταξύ του ΤΑΙΠΕΔ και της «Ιπποδρομίες Α.Ε.» και κυρώθηκε με τον νόμο 4338/2015 (Α 131), όπως τροποποιήθηκε με την παράγραφο 5 του άρθρου 2 του ν.4342/2015 (Α 143) και ισχύει. Ως ημερομηνία έναρξης της περιόδου παραχώρησης, μετά την πλήρωση των προβλεπόμενων αιρέσεων της σύμβασης, θεωρείται η 10η Δεκεμβρίου 2015.

Η εταιρεία «Ιπποδρομίες Α.Ε.» ασκεί το αποκλειστικό δικαίωμα διοργάνωσης και διεξαγωγής επίγειου και διαδικτυακού αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα για περίοδο είκοσι ετών. Ειδικά στην περίπτωση του διαδικτυακού αμοιβαίου στοιχήματος επί ιπποδρομιών που δεν διεξάγει η ίδια η εταιρεία, το σχετικό δικαίωμα ασκείται μέχρι τις 12 Οκτωβρίου 2020.

Η «Ιπποδρομίες Α.Ε.» διοργανώνει, σε συνεργασία με τη Φίλιππο Ένωση, ιπποδρομιακούς αγώνες στο Μαρκόπουλο Αττικής, στο νέο ιπποδρόμιο που κατασκευάστηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Εκτός από τις ελληνικές ιπποδρομίες, αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα διοργανώνεται και επί αλλοδαπών ιπποδρομιών, σε συνεργασία με αντίστοιχες εταιρείες του εξωτερικού.

katigories_ipodromiakis_new

Το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα παίζεται μέσα στον ιππόδρομο του Μαρκόπουλου και σε πρακτορεία του δικτύου της ΟΠΑΠ Α.Ε. σε όλη την επικράτεια.

-->Για θέματα που αφορούν τη ρύθμιση δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.
-->Για θέματα που αφορούν τον έλεγχο δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Black List
AML

SUBSCRIBERS

Sign up to receive the latest news and updates