Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με τη χρήση του αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Παίγνια με παιγνιομηχανήματα VLT


Τα τυχερά παίγνια που διεξάγονται μέσω παιγνιομηχανημάτων τύπου VLT πιστοποιούνται από την Ε.Ε.Ε.Π.

Τα παιγνιομηχανήματα τύπου Video Lottery Terminal (VLT) είναι παρόμοια με τα slot machines ως προς το ότι είναι συσκευές που τα αποτελέσματά τους εξαρτώνται από τη γεννήτρια τυχαίων αριθμών. Ωστόσο, κάθε τερματικό είναι συνδεδεμένο με τον Εξυπηρετητή Συστήματος Παιγνίων και με το Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα.

Ο Εξυπηρετητής Συστήματος Παιγνίων είναι το σύνολο του αναγκαίου υλισμικού και λογισμικού που χρησιμοποιείται, συντηρείται και ελέγχεται από τον φορέα εκμετάλλευσης και τους παραχωρησιούχους και που απαιτείται για την κεντρική οργάνωση, λειτουργία, διεξαγωγή, παρακολούθηση, καταγραφή, έλεγχο και διαχείριση των τυχερών παιγνίων με παιγνιομηχανήματα τύπου VLT, που διεξάγονται από αυτούς.

Το Κεντρικό Πληροφορικό Σύστημα είναι το σύνολο του αναγκαίου υλισμικού και λογισμικού που χρησιμοποιείται, συντηρείται και ελέγχεται από το φορέα εκμετάλλευσης και το οποίο απαιτείται για την κεντρική οργάνωση, τη λειτουργία, τη διεξαγωγή, την παρακολούθηση, την καταγραφή, τον έλεγχο και τη διαχείριση των παιγνίων που διεξάγονται σε παιγνιομηχανήματα τύπου VLT, μέσω του Εξυπηρετητή Συστήματος Παιγνίων.

Η Ε.Ε.Ε.Π. συγκροτεί σχετικό μητρώο που αναρτάται στον διαδικτυακό της τόπο, στον οποίο περιλαμβάνονται τα πιστοποιημένα παίγνια αλλά και όλο το σύστημα που τα υποστηρίζει όπως τους κεντρικούς υπολογιστές, τους τεχνικούς, τα καταστήματα κ.λπ.

melete casino 2014-2021
Εισαγωγή στο Πληροφοριακό Σύστημα
Black List
AML
Δεοντολογία

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Εγγραφείτε για να παραλάβετε τα τελευταία νέα & ενημερώσεις

Δημιουργία Λογαριασμού
Questions and Answers
Νομική Βιβλιοθήκη
Video