Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με τη χρήση του αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

27ο Συνέδριο του Economist: «Online Gaming: Prospects, Challenges and Responsibility»


Δημ. Ντζανάτος Πρόεδρος ΕΕΕΠ: «Δυναμικά αναπτυσσόμενη η αγορά διαδικτυακών τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα, σημαντικές οι ζημίες σε κοινωνία και οικονομία από τον παράνομο τζόγο».

Τις ανταγωνιστικές αναπτυξιακές δυνατότητες που υπάρχουν στην χώρα μας για την βιομηχανία τυχερών παιγνίων, ανέδειξε με την ομιλία του στο 27ο Συνέδριο του Economist με θέμα «Online Gaming: Prospects, Challenges and Responsibility» ο Πρόεδρος της ΕΕΕΠ Δημήτρης Ντζανάτος.

Ο κ Ντζανάτος παρουσίασε μία συνοπτική εικόνα των οικονομικών μεγεθών της δυναμικά αυξανόμενης αγοράς διαδικτυακών παιγνίων. Χαρακτηριστικά όπως είπε ο Πρόεδρος της ΕΕΕΠ «η αγορά των διαδικτυακών τυχερών παιγνίων, υπερδιπλασιάστηκε την πενταετία 2019-2023 φτάνοντας στα 889εκ€ από τα 437εκ€».

Ο Πρόεδρος της ΕΕΕΠ αναφέρθηκε επίσης, στην αύξηση των εσόδων του δημοσίου τομέα από τους τζίρους των παιγνίων. Όσον αφορά τον παράνομο διαδικτυακό στοιχηματισμό, όπως τόνισε ο κ Ντζανάτος, παίζονται πολύ μεγάλα ποσά, προκαλώντας και μεγάλη δημοσιονομική ζημία και αθέμητο ανταγωνισμό με τους νόμιμους παρόχους. Ο κ Ντζανάτος τόνισε την ανάγκη οργανωμένης και μεθοδικής αντιμετώπισης της εκτεταμένης και συνεχούς διογκούμενης παραβατικότητας και τους κινδύνους που εγκυμονεί για την κοινωνία και το δημόσιο συμφέρον.

«Πολιτεία, Ανεξάρτητες Αρχές και Πάροχοι πρέπει να στηρίξουν συνεργατικά δράσεις για ασφαλές παιχνίδι και αντιμετώπιση των προβλημάτων και των κοινωνικών επιπτώσεων», κατέληξε στην ομιλία του ο κ Ντζανάτος

Για να διαβάσετε ολόκληρo το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

thessalonikifair

thessalonikifair

melete casino 2014-2021
Εισαγωγή στο Πληροφοριακό Σύστημα
Black List
AML
Δεοντολογία

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Εγγραφείτε για να παραλάβετε τα τελευταία νέα & ενημερώσεις

Δημιουργία Λογαριασμού
Questions and Answers
Νομική Βιβλιοθήκη
Video