Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με τη χρήση του αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Με σημαντικές παρουσίες το περίπτερο της ΕΕΕΠ στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης


Για πρώτη φορά η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η παρουσία της συνδέεται με τη στρατηγική αναβάθμιση και ανάπτυξη δράσεων εξωστρέφειας και προβολής του έργου της.

Εκπρόσωποι της πολιτείας, της επιστημονικής κοινότητας και πολίτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τα στελέχη της ΕΕΕΠ για το ρόλο της Αρχής στον έλεγχο και την εποπτεία των παιγνίων στην Ελλάδα, την προσπάθεια για την προστασία του κοινωνικού συνόλου και των παικτών και τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος.

Η αποστολή της ΕΕΕΠ προς την Πολιτεία, την κοινωνία και τους κατόχους άδειας διεξαγωγής τυχερών παιγνίων και στοιχηματικής δραστηριότητας είναι η αποτελεσματική ρύθμιση, εποπτεία και έλεγχος της αγοράς και η διασφάλιση με υψηλό αίσθημα ευθύνης της διαφάνειας και της φερεγγυότητας της διεξαγωγής των παιγνίων.

Ως προς τη συνεισφορά της στην κοινωνία, η ΕΕΕΠ λαμβάνει μέτρα και πρωτοβουλίες για την προστασία των παικτών και ιδίως των ανηλίκων και των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού και για την πρόληψη και καταπολέμηση του εθισμού από τη μη λελογισμένη συμμετοχή στα τυχερά παίγνια, συμβάλλοντας στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ κράτους και πολιτών.

Με αφορμή την παρουσία της Αρχής στην 87η ΔΕΘ, ο Πρόεδρος της ΕΕΕΠ, κ. Δημήτρης Ντζανάτος δήλωσε: «Με την παρουσία μας στη μεγαλύτερη έκθεση της χώρας για πρώτη φορά, κάναμε ένα ακόμα βήμα στην προσπάθεια εξωστρέφειας της Επιτροπής. Θέλουμε η ΕΕΕΠ να κάνει βήματα προσέγγισης με το ευρύτερο κοινό και να επενδύσει περισσότερο στον κοινωνικό και θεσμικό της ρόλο».

Για να διαβάσετε ολόκληρo το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

thessalonikifair

thessalonikifair

thessalonikifair

melete casino 2014-2021
Εισαγωγή στο Πληροφοριακό Σύστημα
Black List
AML
Δεοντολογία

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Εγγραφείτε για να παραλάβετε τα τελευταία νέα & ενημερώσεις

Δημιουργία Λογαριασμού
Questions and Answers
Νομική Βιβλιοθήκη
Video