Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με τη χρήση του αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Προσωρινοί πίνακες αποτελεσμάτων για την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου στην Επιτροπή Εποπτείας & Ελέγχου Παιγνίων (ΣΟΧ 1/2023)


Σήμερα, Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023, αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων οι προσωρινοί πίνακες αποτελεσμάτων της ΣΟΧ 1/2023 για 9 θέσεις ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού και 6 θέσεις ΠΕ Πληροφορικής με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου.

Η αναζήτηση των αποτελεσμάτων γίνεται με τον αριθμό ταυτότητας σε συνδυασμό με τα τρία τελευταία ψηφία του ΑΜΚΑ του υποψηφίου.

Επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ημερομηνίας ανάρτησης στο διαδικτυακό μας τόπο, η οποία υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο ΑΣΕΠ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου 20,00 €, το οποίο έχει εκδοθεί είτε μέσω της εφαρμογής του ηλεκτρονικού παραβόλου (e-παράβολο), βλ. λογότυπο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ» στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), είτε από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.). Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό/αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων. Σε περίπτωση που η ένσταση γίνει δεκτή, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο.

Δείτε εδώ τον πίνακα κατάταξης για τον κωδ. 101

Δείτε εδώ τον πίνακα κατάταξης για τον κωδ. 102

Δείτε εδώ τον πίνακα απόρριψης για τον κωδ. 101

Δείτε εδώ τον πίνακα απόρριψης για τον κωδ. 102

Δείτε εδώ τον πίνακα προσληπτέων για τον κωδ. 101

Δείτε εδώ τον πίνακα προσληπτέων για τον κωδ. 102

melete casino 2014-2021
Εισαγωγή στο Πληροφοριακό Σύστημα
Black List
AML
Δεοντολογία

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Εγγραφείτε για να παραλάβετε τα τελευταία νέα & ενημερώσεις

Δημιουργία Λογαριασμού
Questions and Answers
Νομική Βιβλιοθήκη
Video