Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με τη χρήση του αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Συμμετοχή της ΕΕΕΠ στην ημερίδα 2nd Greek Gaming Day


Η ΕΕΕΠ και τα στελέχη της συμμετείχαν με ιδιαίτερη επιτυχία στην ημερίδα 2nd Greek Gaming Day, που διεξήχθη στις 22 Φεβρουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Χαιρετισμό στο συνέδριο εκ μέρους της Αρχής απηύθυνε ο Πρόεδρός της, κ. Δημήτριος Ντζανάτος. O Πρόεδρος της ΕΕΕΠ στην ομιλία του αναφέρθηκε στη «Διαδικτυακή αγορά τυχερών παιχνιδιών: έγκαιρα και αποτελεσματικά - Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις μιας εξαιρετικά δυναμικής αγοράς». Την παρουσίαση του κ. Ντζανάτου μπορείτε να δείτε εδώ.

Στη συνέχεια, ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Εποπτείας και Επιχειρησιακών Λειτουργιών της ΕΕΕΠ, κ. Δημήτριος Παπαδόπουλος, παρουσίασε όλως αποκαλυπτικά στοιχεία για το μέγεθος και τη συμπεριφορά όσων επιλέγουν παράνομα δίκτυα τυχερών παιχνιδιών στη χώρα μας, τα οποία προέκυψαν από την πρώτη αυτού του είδους έρευνα που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Ελλάδα της εταιρείας KΑΠΑ Research, η οποία διεξήχθη για λογαριασμό της Αρχής σε δείγμα 6.000 ερωτηθέντων από τα τέλη Δεκεμβρίου 2022 έως τις αρχές Φεβρουαρίου 2023. Την παρουσίαση του κ. Παπαδόπουλου μπορείτε να δείτε εδώ.

Ακολούθως, ο κ. Αντώνιος Αλεξίου, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πληροφορικής της ΕΕΕΠ, παρουσίασε τρεις νέες εφαρμογές και υπηρεσίες που αναμένεται να τεθούν σε παραγωγική λειτουργία από την ΕΕΕΠ στις αρχές Μαρτίου (Μητρώο Αποκλεισμένων Παικτών, την εφαρμογή υποβολής και διαχείρισης Σχεδίων Εμπορικής Επικοινωνίας Τυχερών Παιγνίων και την εφαρμογή Γνωστοποίησης Παιγνίων που διεξάγονται στο Διαδίκτυο με χρήση Γεννήτριας Τυχαίων Αριθμών), ενώ αναφέρθηκε ειδικά στην ορθή χρήση των τεχνολογικών εφαρμογών και εργαλείων της ΕΕΕΠ, σε σχέση με την αποτελεσματικότερη και ταχύτερη εποπτεία και έλεγχο της αγοράς των παιγνίων. Την παρουσίαση του κ. Αλεξίου μπορείτε να δείτε εδώ.

Τέλος, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Συμμόρφωσης της ΕΕΕΠ, κ. Ελένη Γληνού, αναφέρθηκε στις μεθοδολογίες, τα εργαλεία και τις δράσεις που σχεδιάζει, προωθεί και εφαρμόζει η Αρχή στην κατεύθυνση της διαρκούς εποπτείας και του ελέγχου των παράνομων δικτύων στη χώρα, αλλά και προς εκείνη της παρακολούθησης των δράσεων και της τήρησης των υποχρεώσεων των αδειοδοτημένων παρόχων σχετικά με την αποτελεσματική και υψηλού επιπέδου προστασία των παικτών από τις βλαπτικές συνέπειες που μπορεί να έχει η ενασχόλησή τους με τα τυχερά παίγνια. Την παρουσίαση της κ. Γληνού μπορείτε να δείτε εδώ.

Η ΕΕΕΠ ευχαριστεί πολύ την Hellenic Gaming Association για την πρόσκλησή της, την συγχαίρει για την καθ΄ όλα άψογη διοργάνωση και θεωρεί ότι ανάλογες πρωτοβουλίες είναι ύψιστης σημασίας για τον τομέα των τυχερών παιγνίων, αφού δίνουν την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να πληροφορηθούν τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα και να ανταλλάξουν εποικοδομητικές απόψεις και ιδέες σχετικά με την πρόοδο και την εξέλιξη της αγοράς των τυχερών παιγνίων.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό από την ημερίδα.

Proedros1-2onlinegamingday

Papadopoulos-2onlinegamingday

Alexiou-2onlinegamingday

Glinou-2onlinegamingday

melete casino 2014-2021
Εισαγωγή στο Πληροφοριακό Σύστημα
Black List
AML
Δεοντολογία

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Εγγραφείτε για να παραλάβετε τα τελευταία νέα & ενημερώσεις

Δημιουργία Λογαριασμού
Questions and Answers
Νομική Βιβλιοθήκη
Video