Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με τη χρήση του αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση για την πλήρωση (5) θέσεων Ειδικών Επιστημόνων για τη νομική υποστήριξη του Γραφείου Νομικού Συμβούλου της Ε.Ε.Ε.Π.


Ο κλάδος των τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, είναι χώρος επαγγελματικών, επιχειρηματικών και επιστημονικών προκλήσεων. Οι άνθρωποι της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π), πιστεύουν στις δυνατότητες των ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου των τυχερών παιγνίων και επιθυμούν να αποκτήσουν αυτές, σημαντικό πλεονέκτημα, ώστε να γίνουν ανταγωνιστικές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η Ε.Ε.Ε.Π., ως ρυθμιστικός, εποπτικός και ελεγκτικός βραχίονας του δημοσίου στον τομέα της διοργάνωσης και διεξαγωγής των παιγνίων, αναζητά πέντε ειδικούς επιστήμονες για την νομική υποστήριξη του γραφείου του νομικού συμβούλου της Ε.Ε.Ε.Π., που θα θελήσουν να εξειδικευτούν και να σταδιοδρομήσουν σε αυτόν τον εξαιρετικά δυναμικό κλάδο με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης με υψηλές αμοιβές.

Κατά συνέπεια, η επιλογή ατόμων από τον χώρο των Νομικών επιστημών, με υψηλά προσόντα, αποτελεί προτεραιότητα για την Ε.Ε.Ε.Π..

Δείτε εδώ την Πρόσκληση για την πλήρωση (5) θέσεων Ειδικών Επιστημόνων για τη νομική υποστήριξη του Γραφείου Νομικού Συμβούλου της Ε.Ε.Ε.Π..

Δείτε εδώ την Αίτηση Υποψηφιότητας.

Δείτε εδώ τη με αριθμό 24033/25.11.2022 Απόφαση του Προέδρου της Ε.Ε.Ε.Π..

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 και ολοκληρώνεται την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022.

 


melete casino 2014-2021
Εισαγωγή στο Πληροφοριακό Σύστημα
Black List
AML
Δεοντολογία

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Εγγραφείτε για να παραλάβετε τα τελευταία νέα & ενημερώσεις

Δημιουργία Λογαριασμού
Questions and Answers
Νομική Βιβλιοθήκη
Video