Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με τη χρήση του αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Συμμετοχή του Προέδρου της ΕΕΕΠ σε ημερίδα με θέμα το Υπεύθυνο Παιχνίδι και τη Χειραγώγηση Παιχνιδιών


To Betsson Hub φιλοξένησε την Πρώτη Ημερίδα για το 2022 με θέμα: «Υπεύθυνο Παιχνίδι και Χειραγώγηση Παιχνιδιών». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα της Ημερίδας ξεκίνησε με την υποδοχή ομιλητών και προσκεκλημένων και καλωσόρισμά τους από την Betsson στον σύγχρονο πολυχώρο του Betsson Hub, που λειτουργεί υπό την αιγίδα του Betsson Foundation.

Το θέμα της Hμερίδας, αφορούσε το ρυθμιστικό πλαίσιο και τις πρωτοβουλίες που μπορούν να αναλάβουν οι εταιρίες στοιχηματισμού για την αντιμετώπιση του φαινομένου της χειραγώγησης παιχνιδιών. Τις ομιλίες άνοιξε ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Ε.Π., κ. Δημήτριος Ντζανάτος, παίρνοντας θέση για το ρυθμιστικό πλαίσιο γύρω από το Υπεύθυνο Παιχνίδι. Στη συνέχεια, έλαβε το βήμα ο Διευθύνων Σύμβουλος Betsson Greece, κ. Θάνος Μαρίνος που μίλησε για το Betsson και τις διεθνείς πρωτοβουλίες της με την Ευρωπαϊκή Ένωση Παιγνίων, την ESSA και της Ε.Π.ΑΘΛ.Α.

Στους κάτωθι συνδέσμους θα βρείτε οπτικοακουστικό υλικό από την Ημερίδα «Υπεύθυνο Παιχνίδι, το ρυθμιστικό πλαίσιο και οι πρωτοβουλίες που μπορούν να αναλάβουν οι εταιρίες στοιχημάτων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της χειραγώγησης παιχνιδιών».

http://istopolis.com/betsson-vids/betsson-hub-1.rar

http://istopolis.com/betsson-vids/betsson-hub-2.rar

Δείτε επίσης παρακάτω φωτογραφικό υλικό απο την ημερίδα.

DSC 5413

DSC 5417 

DSC 5418

DSC 5421

DSC 5438

DSC 5448

 DSC 5637

melete casino 2014-2021
Εισαγωγή στο Πληροφοριακό Σύστημα
Black List
AML
Δεοντολογία

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Εγγραφείτε για να παραλάβετε τα τελευταία νέα & ενημερώσεις

Δημιουργία Λογαριασμού
Questions and Answers
Νομική Βιβλιοθήκη
Video