Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με τη χρήση του αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Ανακοίνωση διενέργειας Δημόσιου Ανοικτού Διαγωνισμού για την υλοποίηση του υποέργου Νο 1 της Πράξης “Διαχείριση Αδειοδοτήσεων και Πιστοποιήσεων Παιγνίων και Παρόχων Υπηρεσιών Παιγνίων, Εποπτεία και Έλεγχος Παιγνίων, Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες G2x”


Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων ανακοινώνει τη διενέργεια Δημόσιου Διαγωνισμού με την ανοικτή διαδικασία για συμβάσεις με προϋπολογισμό άνω του ορίου εφαρμογής της ενωσιακής νομοθεσίας (Διεθνής Δημόσιος Ανοικτός Διαγωνισμός), μέσω ΕΣΗΔΗΣ, για την επιλογή αναδόχου υλοποίησης του υποέργου Νο 1 της Πράξης “Διαχείριση Αδειοδοτήσεων και Πιστοποιήσεων Παιγνίων και Παρόχων Υπηρεσιών Παιγνίων, Εποπτεία και Έλεγχος Παιγνίων, Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες G2x”, με κωδικό ΟΠΣ (MIS): 5045584, που είναι ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και καινοτομία 2014-2020”.

O Διαγωνισμός θα διενεργηθεί με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας-τιμής.

Το πλήρες κείμενο της Διακήρυξης δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Ε.Π..

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 21/09/2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 μ.μ. 30/09/2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 μ.μ..

Για να διαβάσετε ολόκληρη την Ανακοίνωση πατήστε εδώ.

ekt epanek banner

melete casino 2014-2021
Εισαγωγή στο Πληροφοριακό Σύστημα
Black List
AML
Δεοντολογία

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Εγγραφείτε για να παραλάβετε τα τελευταία νέα & ενημερώσεις

Δημιουργία Λογαριασμού
Questions and Answers
Νομική Βιβλιοθήκη
Video