Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με τη χρήση του αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Μέτρα προφύλαξης από τη διάδοση του κορωνοϊού COVID-19, λειτουργία της Ε.Ε.Ε.Π. και αναπροσαρμογή ωρών εισόδου κοινού


Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, σε συνέχεια των έκτακτων μέτρων των αρμόδιων φορέων (Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου - ΦΕΚ 55 Α΄/11.03.2020 κ.α.) για την αντιμετώπιση της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του, προσαρμόζει τη λειτουργία της με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, των εργαζομένων της και των συναλλασσόμενων ή των εκπροσώπων εταιρειών που έρχονται σε επαφή με τις υπηρεσίες της, εξυπηρετώντας ταυτόχρονα την αποστολή της.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ε.Ε.Ε.Π. ενημερώνει το κοινό ότι λόγω της ανάγκης περιορισμού της μετάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, από την Πέμπτη 19/03/2020, οι ώρες υποδοχής του κοινού στην Υπηρεσία θα είναι 10:00 με 14:00 κατά τις εργάσιμες ημέρες.

Για την περίοδο αυτή και μέχρι την έκδοση νεότερης ανακοίνωσης, συνιστάται στους ενδιαφερόμενους να αποφεύγουν την επικοινωνία με την Αρχή μέσω φυσικής παρουσίας και να χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην επίσημη διεύθυνση αλληλογραφίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σε περίπτωση που είναι αναγκαία η προσέλευση στη Ε.Ε.Ε.Π. ιδίως όταν απαιτείται να προσκομιστούν στην Αρχή πρωτότυπα έγγραφα και στοιχεία, παρακαλούμε για την τήρηση της ακόλουθης διαδικασίας:

  • Οι ενδιαφερόμενοι θα προσκομίζουν (οι ίδιοι ή μέσω ταχυδρομείου / ταχυμεταφορών) τα έγγραφα και στοιχεία στην είσοδο του κτιρίου της Αρχής, δηλώνοντας ταυτόχρονα και ένα email επικοινωνίας.
  • Τα έγγραφα και στοιχεία θα παραλαμβάνονται από τους φύλακες της Αρχής στην είσοδο της Ε.Ε.Ε.Π. και κανένας ενδιαφερόμενος δεν θα εισέρχεται στο κτίριο της Αρχής (το μέτρο αυτό ισχύει και για τους υπαλλήλους ταχυμεταφορέων ή το ταχυδρομείο).
  • Οι φύλακες θα προσκομίζουν στο πρωτόκολλο τα έγγραφα και τα στοιχεία που παρέλαβαν και το πρωτόκολλο θα αποστέλλει στο email που θα έχει υποδειχθεί τον αριθμό πρωτοκόλλου του εγγράφου που κατατέθηκε.
  • Σε περίπτωση συνωστισμού των ενδιαφερομένων στην είσοδο της Αρχής, αυτοί οφείλουν να τηρούν απόσταση ασφαλείας (π.χ. >δύο μέτρων) μεταξύ τους εκτός του κτιρίου της Αρχής για να εξυπηρετηθούν.

Δεδομένης της ανάγκης για συνέχιση της λειτουργίας της Υπηρεσίας για τη διασφάλιση των δημόσιων σκοπών που αυτή επιτελεί και υπηρετεί, η Ε.Ε.Ε.Π. υιοθετεί μέτρα εκ περιτροπής εργασίας και εξ αποστάσεως εργασίας από τους υπαλλήλους της, κατά την περίοδο που ισχύουν έκτακτα μέτρα και περιορισμοί ενόψει της εξάπλωσης του Κορωνοϊού.

Την περίοδο αυτή δεν θα διεξάγονται συναντήσεις, εντός ή εκτός του κτιρίου της Αρχής, υπαλλήλων/στελεχών της Αρχής με στελέχη εταιρειών ή άλλων φορέων ή οποιονδήποτε τρίτο εκτός του δυναμικού της Αρχής, παρά μόνο για έκτακτες και επείγουσες περιπτώσεις και έπειτα από αξιολόγηση και έγκριση της αναγκαιότητας από τη Διοίκηση της Ε.Ε.Ε.Π..

Η Επιτροπή της Ε.Ε.Ε.Π. θα εξακολουθήσει να διεξάγει τις συνεδριάσεις της λαμβάνοντας τα προσήκοντα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού χρησιμοποιώντας και πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης, όταν απαιτείται.

Για να διαβάσετε ολόκληρη την Ανακοίνωση πατήστε εδώ.

Εισαγωγή στο Πληροφοριακό Σύστημα
Black List
AML

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Εγγραφείτε για να παραλάβετε τα τελευταία νέα & ενημερώσεις

Δημιουργία Λογαριασμού
Questions and Answers
Νομική Βιβλιοθήκη
Video