Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με τη χρήση του αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Ακρόαση του Προέδρου της Ε.Ε.Ε.Π. κ. Ευάγγελου Καραγρηγορίου και συζήτηση επί των Εκθέσεων Πεπραγμένων ετών 2015 και 2016 και λοιπών θεμάτων στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής


Στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής παρουσιάστηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2019 ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Ε.Π. κ. Ευάγγελου Καραγρηγορίου προκειμένου να παρουσιάσει τις Εκθέσεις Πεπραγμένων της Ε.Ε.Ε.Π., ετών 2015 και 2016.

Ειδικότερα, η Έκθεση Πεπραγμένων της Αρχής έτους 2016 περιλαμβάνει, πέραν του έργου που επιτελέσθηκε το συγκεκριμένο έτος, ανά τομέα δραστηριότητας της Ε.Ε.Ε.Π., και το Σχέδιο Δράσης 2017-2019. Στο Σχέδιο αυτό αναφέρονται οι στρατηγικοί στόχοι, οι επιχειρησιακοί άξονες και τα εξειδικευμένα, ιεραρχημένα και χρονικά προγραμματισμένα έργα, η υλοποίηση των οποίων υπηρετεί τον σκοπό επίτευξης των Στρατηγικών Στόχων. Οι Επιχειρησιακοί Άξονες αποτελούν θεμελιώδεις επιλογές της Ε.Ε.Ε.Π., με βάση τις οποίες καθορίζονται το πώς και σε ποιους τομείς δραστηριοτήτων θα επιτευχθούν οι Στρατηγικοί Στόχοι.

Για να δείτε την Έκθεση Πεπραγμένων της Ε.Ε.Ε.Π. του έτους 2016 πατήστε εδώ.

Για να δείτε την ακρόαση του Προέδρου της Ε.Ε.Ε.Π. κ. Ευάγγελου Καραγρηγορίου στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής πατήστε εδώ.

Για να διαβάσετε ολόκληρη την Ανακοίνωση πατήστε εδώ.

Εισαγωγή στο Πληροφοριακό Σύστημα
Black List
AML

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Εγγραφείτε για να παραλάβετε τα τελευταία νέα & ενημερώσεις

Δημιουργία Λογαριασμού
Questions and Answers
Νομική Βιβλιοθήκη
Video